sâmbătă, 1 iunie 2013

Daniel Ciobanu

Salutări acolo!
      Nu am mai scris nimic de ceva timp, şi asta nu doar pentru că nu avem atît de mult timp liber, ci pentru că mereu găsim alte fleacuri care să ne atraga mai mult decât de a lasa amprenta personală asupra unui blog.Dacă verificăm Wikipedia vom vedea că la personalităţi botoşănene sunt numerotate  cel puţin zece persoane care şi-au adus aportul cultural , dar din păcate ei sunt dispăruţi, deşi ceea ce au lăsat în urma lor ne va fi de folos mult timp.
     Dar asta nu înseamnă că nu pot fi oameni care s-au născut pe frumoasele plaiuri botoşănene şi care mai trăiesc şi încă scriu istorie, încă mult timp până când puterea lor de muncă va fi secată.

     Aş vrea să amintes aici pe Daniel Ciobanu, un tânăr pe care l-am cunoscut personal de când abia dacă trecuse de copilărie.Daniel s-a născut in Botosani, a absolvit Colegiul National "A.T.Laurian", apoi Academia de Stiinte Economice si Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, la Bucuresti. După ce a practicat culturism de performanţă, unde a obţinut câteva succese notabile, Daniel s-a orientat către modeling
unde a obţinut diferite premii din care amintesc titlul de "Cel mai bun manechin masculin din Romania 2005, desemnat la Gala Pantene Beauty Awards. A fost imaginea Sony si Nokia (in Asia), a avut prezentari in Thailanda, China, Hong Kong si Singapore pentru branduri precum Armani, D&G, Pierre Cardin, Lacoste, Cavalli, Elle, Nike si Adidas.
     A acceptat mai multe contracte în Asia, unde a apărut de cel puţin trei ori pe coperta revistei "Men`s Health". Daniel a obţinut  alte performanţe pe care el le consideră că a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu